Services

Service en klanttevredenheid staat voorop bij Sabra-Advies.

 Wij komen bij u langs, informeren u geheel gratis en vrijblijvend over de belangrijkste zaken omtrent vergroening en energiebesparing. Indien nodig kunnen wij altijd zorgen voor een passende maatregelen voor u.

Onze Services

rawfilm-616049-unsplash

Verduurzaming

Wij bieden u samen met onze partner Duurzaam Rapport een kosteloze check aan of uw bedrijf klaar is voor de eisen die gesteld worden aan bedrijven omtrent verduurzaming. In 2019 en 2020 geldt een meldingsplicht en moet u aan de eisen voldoen. Indien u dat niet doet volgen er hoge boetes. Laat ons u helpen met een plan van aanpak.

 Maak nu een Afspraak

 

 

KU273L0WTW.jpg

Energiebeheer

Uw energierekening is opgebouwd uit vele facetten. Meestal wordt aangenomen dat er alleen invloed uitgeoefend kan worden op het energietarief. Regelmatig zien wij echter als wij bij klanten komen dat er ook op andere zaken bespaard kan worden. U moet hierbij denken aan bedrijven die een te grootzakelijke aansluiting hebben voor hun verbruik of bijvoorbeeld de bedrijven waar wij grote teruggaves van de belastingdienst voor hebben kunnen realiseren. 

Maak nu een vrijblijvende Afspraak.

headway-537308-unsplash

Advies

Wij hebben een breed netwerk. Dit stelt ons in staat om geheel onafhankelijk advies te geven. Wij hoeven u niet een bepaalde hoek in te duwen en onze afspraken zijn altijd geheel vrijblijvend. Wat voor ons belangrijk is, is dat u een goed gevoel heeft, daarom gaan wij in overleg met u kijken, welk product of leverancier het best aansluit op uw wensen.